Szani Világa

Sült oldalas

oldalas

 

Hozzávalók:

1-1,5 kg sertés oldalas

5 gerezd fokhagyma

1 ek. mustár

1  mk. kömény mag

1 dl olaj vagy zsír

só, bors

 

Elkészítés:

A megtisztított húst dörzsöljük át sóval és zúzott fokhagymával.

A felületén kenjük el a mustárt, majd mehet rá a bors és kömény is.

A húst egyben vagy darabolva tegyük tepsibe az olajjal leöntve,

fél pohár víz vagy sör, ami még jobb, kíséretében.

A tepsit alufóliával vonjuk be és 17 fokon másfél óra alatt puhítsuk meg,

majd ezután a fóliát levéve süssük pirosra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!